Jobba hos oss

Vi söker medarbetare

EGP Industrigolv AB utvecklar och tillverkar miljöriktiga golvprodukter, avsedda för renovering och underhåll av industrigolv på asfalt- och betongunderlag. Vi är lokaliserade i Nybro och i Stockholm men vi har egen rikstäckande entreprenadverksamhet och kan utföra såväl mindre golvjusteringar som hela golvrenoveringar. Vårt specialområde är renovering och underhåll av asfaltsbelagda golv där vi kan erbjuda såväl effektiva som lönsamma helhetslösningar. Vi tillverkar allt på plats men har även kompetens att arbeta med externt material som t.ex. epoxibaserade golvprodukter.
Vi söker alltid duktiga, ambitiösa och ödmjuka medarbetare, med eller utan erfarenhet, till både Nybro och Stockholm. Hos oss jobbar du i en liten organisation på ett stort geografiskt område då vi utför golvarbeten i hela södra Sverige. Är du betongarbetare eller har jobbat med betong, flytspackel eller härdplaster kan det vara just Dig vi söker!
Vill du veta mer vad jobbet som golvläggare innebär eller vad EGP kan erbjuda är du välkommen att ringa eller maila till Rikard Andersson 0481-18810, rikard@egp-industrigolv.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Kontakta oss

Skicka in din ansökan till oss